Sonja Ramsøe

Sonja Ramsøe

Om bloggen

Velkommen til min blog. Her læser du om det, som altid har interesseret mig - nemlig mennesker.
Her kan du læse mere og fx modtage 10 gratis råd www.ramsoe.dk


90 dages wake-up-proces

At finde sig selvPosted by Sonja Ramsøe Mon, August 07, 2017 10:17:35
Jeg er sygemeldt lige nu - har lidt af svimmelhed i mere end 8 måneder og lægerne ved ikke hvad der forårsager det. Derfor må jeg selv søge viden, så jeg kan selvheale og kom i tanker om, at min underviser Carolina havde anbefalet at besøge en biopat i indre by.

Så i fredags tog jeg så toget ind til Nørrebro station og ankom før tid. Heldigvis har hun også en helsebutik, så jeg kunne gå rundt og undersøge og handle lidt.

Kl. 14 går vi i gang og hun starter med at hive nogle hår ud af min nakke. Det gør ikke en gang ondt og håret bliver analyseret i en maskine, som står på hendes bord. Vi sidder i baglokalet af butikken på et par stole og med computeren tændt, for det er her, vi kan se svarene på håranalysen. Hun er utrolig livlig og zoomer meget hurtigt ind på mine problemer og fortæller i løbet af de næste 2 timer øser hun ud af hendes mere end 20 års erfaring som biopat og kinesiolog.

Jeg har selv gjort flere tiltag hen imod et liv med mere naturligt indhold og sundhedsoptimering af især de fødevarer vi indtager. Da jeg lider af migræne og især reagerer på tilsætningsstoffer, mælkeprodukter, kemi og kunstig sukker, har vi fx i over 2 år spist økologisk mad fra Aarstiderne.

Efter 1 times går vi 90 dages planen igennem - der er flere fødevarer, som jeg skal undgå og jeg får en indkøbsliste, så jeg kan finde rundt i det. Derudover printer hun en liste med de mineraler og vitaminer, som min krop mangler. Det er især leveren, som skal styrkes og hun fortæller, at især kvinder begynder at have svært ved at regenerere fra 30 års alderen, hvilket hænger godt sammen med min egen oplevelse.

Jeg fødte min søn, da jeg var 34 år og derefter udviklede jeg både migrænen, mælkeallergi og en mild depression, som jeg kom styrket igennem efter 3 år.

Så nu står der 10 forskellige produkter på mit bord og i køleskabet, som jeg skal tage to gange dagligt - de burde styrke alt lige fra immunforsvar til hjernefunktion, så jeg forhåbentlig slipper af med svimmelheden og kan begynde at tænke på at arbejde igen. Een af generne ved min sygdom, har især været, at når jeg har siddet ved en PC i ca. 1 times så bliver jeg megasvimmel og det kan tage dage, før jeg er helt ovenpå igen (og ja - jeg er krydschecket mht. øjnene smiley )

Jeg glæder mig SÅ meget til at mærke, hvad der sker i min krop de næste 3 mdr. - ligegyldig hvad bliver jeg styrket mht. mit selv, hvordan min krop virker og hvad jeg fremover skal gøre for at blive så sund, så mit immunforsvar selv arbejder optimalt. Hvis jeg havde fulgt lægevidenskaben mht. migrænen, ville jeg i dag tage epilepsimedicin forebyggende og lige netop det kunne biopaten fortælle nogle skrækkelige historier om mht. følgevirkningerne. Jeg er rigtig glad for, at jeg ikke begyndte og i stedet prøvede alternativer.

Vil du høre mig fortælle, kan du se denne video

  • Comments(0)//blog.ramsoe.dk/#post32