Sonja Ramsøe

Sonja Ramsøe

Om bloggen

Velkommen til min blog. Her læser du om det, som altid har interesseret mig - nemlig mennesker.
Her kan du læse mere og fx modtage 10 gratis råd www.ramsoe.dk


Årshoroskop for 2015

Hvordan vi behandler os selvPosted by Sonja Ramsøe Mon, January 18, 2016 15:29:31

Jeg har længe haft lyst til at dele endnu flere af mine tanker og da jeg brækkede min højre arm den 11.12.15 ved et uheld, fik jeg endelig tid til at reflektere dybere over flere ting.

Så jeg kommer til at poste jævnlig og vil bl.a. tage udgangspunkt i et årshoroskop for 2015, som jeg bestilte i starten af 2015. Der stod SÅ mange foruroligende, men også meget åbnende ting ville ske for mig og jeg følte virkelig dengang, at det da vist ikke kunne være sandt. For jo – selvfølgelig byder livet ind med op- og nedsving, men jeg kunne virkelig ikke forestille mig så meget, som der stod om i horoskopet.

Men nu har jeg læst det igennem igen og kan genkende og reflektere på meget af det og forstå. Nogle af de forudsigelser vil jeg hive fat i i mine blogindlæg blandt mange andre ting, som rør sig i mig.

Jeg har personligt selv fået rigtig meget ud af at læse og skrive sammen med andre medmennesker i udvikling, og I er MEGET velkomme til at kommentere mine blogindlæg, så vi sammen kan udveksle erfaringer og tanker J

De små citater I finder på bloggen er nogle jeg selv finder på eller falder over og som på én eller anden måde har talt til mig og fået mig til at reflektere.





  • Comments(0)//blog.ramsoe.dk/#post7