Sonja Ramsøe

Sonja Ramsøe

Om bloggen

Velkommen til min blog. Her læser du om det, som altid har interesseret mig - nemlig mennesker.
Her kan du læse mere og fx modtage 10 gratis råd www.ramsoe.dk


Håndlæsning kontra håndanalyse

Tanker fra en håndanalytikerPosted by Sonja Ramsøe Mon, October 26, 2015 12:59:13
Håndanalysen bygger på 5000 års gamle kinesiske og indiske traditioner, hvor analyse af øjne, tunge, fødder og hænder altid har været brugt mht. diagnosticering af indre og ydre tilstande.

Håndanalysen vandrede med handelsruterne til Europa, hvor særligt sigøjnerne tog redskabet til sig. Derfor har håndanalysen (og håndlæsningen) også et langt mere alternativt skær i Europa end i fx USA og Australien. I Australien har håndanalysen bl.a. været brugt i forbindelse med rekruttering og i USA er der oprettet et forskningsinstitut for håndanalysen, der kontinuerligt arbejder med at indsamle og behandle hændernes data og uddanne nye håndanalytikere.

Håndanalytikere praktiserer ikke med forudsigelser - såsom om det 5. barn er på vej eller om han/hun er den rigtige partner. I stedet hjælper analysen med at få klarhed på de træk, indiskutable behov, gavemærker, tankemønstre, livsstamina, livsformål, livsskole, livslektioner, hvor du er lige her og nu, om der er ombygningszoner og uudnyttede potentialer, undertrykt energi, hjerterum og hvordan du ynder at udtrykke dine emotionelle stil m.m.

Min egen erfaring nu her, hvor jeg har gennemgået 2/3-del af uddannelsen er, at håndanalysen er et meget stærkt redskab til at få "styr på skufferne", til at føle at vi kommer hjem og herfra kan vi tage udgangspunkt i at gå på opdagelse i de styrker vi har med fra naturens side og rumme vores sårbarhed bedre og dermed gøre den til en styrke også.

Håndanalysen er helt sikkert kommet for at blive i mit liv <3


  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.