Sonja Ramsøe

Sonja Ramsøe

Om bloggen

Velkommen til min blog. Her læser du om det, som altid har interesseret mig - nemlig mennesker.
Her kan du læse mere og fx modtage 10 gratis råd www.ramsoe.dk


Påsken venter og solsorten synger

ReflektionerPosted by Sonja Ramsøe Fri, March 18, 2016 10:44:28

Hvor morgen jeg står op i denne tid, kan jeg høre, at solsorten synger sin morgensang - han prøver på at overgå nabosolsorten og hævde sit territorium. Lige så længe jeg kan huske tilbage har jeg kunnet høre en solsort i nærheden at mine hjem. Selv da jeg ofte besøgte min mand på Fr.berg og inden vi flyttede sammen, sad der en solsort og sang på hustaget. Den lyd giver mig tryghed - helt ind i cellerne smiley

Og der er god grund til at glæde sig, forår betyder nyt liv, nyt håb, masser af lys og stille og roligt også varme og lige nu kan du være heldig og finde en lun krog og sole dig lidt med et tæppe og en kop kaffe.

Forår betyder også selvudvikling og vi kan vælge at gøre det, når vi er i overskud og har lyst til at skue indad eller når vi mærker smerte og er nødt til at rykke os.

Og så nyd ellers det spirende liv omkring dig, integrer varmen og lyset helt ind i din kerne og gå påsken i møde enten i dit eget selskab eller sammen med familie og venner smiley Læs mere om mig http://ramsoe.dk/ramsoe/baggrund.html  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Mona Wed, April 20, 2016 12:37:59

Jeg elsker også solsortens sang :)