Sonja Ramsøe

Sonja Ramsøe

Om bloggen

Velkommen til min blog. Her læser du om det, som altid har interesseret mig - nemlig mennesker.
Her kan du læse mere og fx modtage 10 gratis råd www.ramsoe.dk


Min flotteste kjole

ReflektionerPosted by Sonja Ramsøe Wed, April 20, 2016 14:37:51

Da jeg var lille pige, kan jeg huske, at min mor tog mig med ind i en kjoleforretning i den lille by vi boede i. Vi skulle til julebal på hotellet og jeg ønskede mig så inderligt en rigtig strutkjole.

Og dér hang den - den allerflotteste grønne strutkjole med tyllag og glimmer og jeg var forelsket og lykkelig, da hun købte den. Jeg kunne lege, danse og have den på hele tiden. Jeg havde nemlig masser at tid, for jeg gik ikke i vuggestue eller børnehave og jeg var den yngste ud af 4 og der var langt til andre piger på min alder.

Jeg sled den kjole op - selv da jeg var ved at vokse ud af den, prøvede jeg alligevel at tage den på og til sidst gik den simpelthen i stykker - men hvor har den givet mig input til mange gode fantasihistorier - såsom balletdanser og Askepot.

Hvad inspirerede dig til de bedste fantasilege, da du var barn? Læs mere om mig på http://ramsoe.dk/ramsoe/baggrund.html

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.