Sonja Ramsøe

Sonja Ramsøe

Om bloggen

Velkommen til min blog. Her læser du om det, som altid har interesseret mig - nemlig mennesker.
Her kan du læse mere og fx modtage 10 gratis råd www.ramsoe.dk


Når livet bliver lidt hårdt

At finde sig selvPosted by Sonja Ramsøe Mon, August 07, 2017 10:17:35
Jeg har været sygemeldt i nogle måneder, men er påbegyndt at arbejde igen. Jeg har lidt af svimmelhed og lægerne ved ikke hvad der forårsager det. Derfor må jeg selv søge viden, så jeg kan selvheale og kom i tanker om, at min underviser Carolina havde anbefalet at besøge en biopat i indre by. Hun hjalp mig med at bringe balance i kroppen via homøopatisk medicin, men desværre forsvandt svimmelheden ikke.

Siden har jeg prøvet flere ting. Jeg har gået hos en meget dygtig osteopat, som har hjulpet mig med at få rettet op på ubalancerne i min ryg og nakke. Da hun ikke længere kunne hjælpe, henviste hun mig til en kinesiolog, som via måling gav mig 3 forskellige homøopatiske dråber, som jeg tog intensivt i 1 måned. De har rettet endnu mere op og han kan ikke længere finde ubalancer, men svimmelheden er stadig ikke væk.

Jeg har snakket med flere, som har lidt at uforklarlig svimmelhed og det er virkelig svært at finde årsagen til det. Det kan være fordi jeg er i overgangsalderen, eller måske er det min mangeårige migræne, som spiller mig et puds.

Heldigvis er jeg positiv af natur og bliver ved med at besøge læger/neurologer indtil der kommer en forklaring.

Det er hårdt at kikke ind i sig selv, når man som jeg har været så langt nede i energi - men også lærerigt, fordi der åbner sig nye døre indeni, hvor der kommer indre visdom frem.


  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.